0184 631 800

Volkswagen Caddy bestickeren

Laat je Volkswagen Caddy bestickeren bij MICCS. Wij hebben al jarenlang ervaring met het bedrukken van bedrijfswagens zoals de Volkswagen Caddy. Bij MICCS kun je de stickers door ons laten ontwerpen, maar je kan er ook voor kiezen om je eigen design op je Volkswagen Caddy te laten bestickeren. De experts van MICCS denken graag met je mee.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Caddy bestickeren bij MICCS

We begrijpen goed dat het ingewikkeld kan zijn om een beslissing te maken over de partij waarmee je in zee gaat. Je wil uiteraard je auto alleen maar afstaan aan een betrouwbare partij die ervaring heeft met dit soort klussen. Zo voorkom je mogelijke schade en teleurstellende resultaten. We leggen je daarom precies uit waarom je auto bij ons in goede handen is. Uiteraard kun je ook direct een offerte aanvragen.

Caddy laten bestickeren

Wrap 

Bedrijfsauto wrappen

Bekijken
Caddy bestickeren

Wrap

VW Caddy sticker

Bekijken

Ervaring met bestickeren

MICCS heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het bestickeren van auto’s. In die tijd hebben we al veel verschillende klussen opgepakt voor verschillende type bedrijven en particulieren. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier het portfolio.

Open communicatie

Open communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Je krijgt bij MICCS daarom een persoonlijk aanspreekpunt die alles van jouw project weet en altijd meedenkt. Wij proberen actief mee te denken met het concept wat jij wil uitstralen. Gedurende het project zullen we dus regelmatig in contact staan.

Bewezen klanttevredenheid

MICCS scoort gemiddeld een 8,8 in ons klanttevredenheidsonderzoek. Daarnaast ontvangen we regelmatig positieve feedback van onze klanten. Zo schreven de volgende klanten:

Meer informatie

Geïnteresseerd in het laten bestickeren van een Volkswagen Caddy? Of heb je nog meer vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Onze experts denken graag met je mee. Via het onderstaande formulier kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Na het invullen van het offerteformulier nemen we contact met je op over de mogelijkheden rondom jouw aanvraag. 

©2023 MICCS  | Alle rechten voorbehouden Leveringsvoorwaarden | CarWrap voorwaarden Privacy verklaring | Sitemap

Delen