0184 631 800

Auto beletteren

Opvallen met jouw bedrijfsauto? Laat je auto bestickeren door MICCS. Bij ons ben je verzekerd van een deskundige en secure bestickering. Daarmee valt jouw bedrijf gegarandeerd op!

Auto laten bestickeren bij MICCS

Als het om een auto beletteren gaat, dan ben je bij MICCS aan het juiste adres. Wij bestickeren auto’s niet alleen volgens bestaande ontwerpen. Wij maken ook nieuwe ontwerpen compleet naar jouw wens. Laat het ontwerpen aan ons over of ontwerp zelf je eigen design!

Auto bestickeren
auto beletteren

Waarom je auto laten bestickeren bij MICCS?

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring
  • Wij begeleiden én ontzorgen je van A tot Z
  • Je krijgt een eigen aanspreekpunt. We hechten waarde aan open communicatie.
  • We hebben een klanttevredenheid van 8,75

Bij MICCS is alles mogelijk. Zo beletteren we ook andere voertuigen zoals trucks en verzorgen we complete carwraps. Neem contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

CAR-SIGNER

Wij bieden de mogelijkheid om je eigen auto bestickering te ontwerpen. Wil je een eigen tekst, logo of full color op je auto of je auto laten wrappen? Met de CAR-SIGNER tool is alles mogelijk! Registreer, login en volg de 4 stappen. Zo bespaar je kosten en wij zorgen ervoor dat jouw visie tot leven komt. Laat je het ontwerp liever aan een expert over? Wij helpen je graag!

CAR-SIGNER

Auto laten bestickeren

Waarom je auto bestickeren?

Als jij je auto laat bestickeren met je bedrijfslogo en/of slogan, wordt je auto een rijdend reclamebord. Het voordeel hiervan is dat de merkbekendheid van je bedrijf wordt vergroot elke keer als er in de auto gereden wordt. Hiermee vergroot je ook gelijk het vertrouwen in jouw merk en dus bedrijf. Je bedrijfsauto laten bestickeren is dus zeker heel waardevol.

Wat is het verschil tussen wrappen en autobelettering?

Het verschil tussen auto beletteren en wrappen is eenvoudig uit te leggen. Bij autobelettering hoeft maar een gedeelte van de auto bestickerd te worden. Daarentegen geldt bij auto wrappen dat de auto als het ware geheel of gedeeltelijk ingepakt wordt. Voor het wrappen zijn ook andere flexibelere materialen nodig.

Het verschil is in de onderstaande afbeeldingen weergegeven. Op de eerste afbeelding zie je de originele kleur van de auto niet meer terug; dit is auto wrappen. Op de tweede afbeelding is de originele lak van de auto behouden en is het logo er opgeplakt in combinatie met een wit, groene streep die matcht met het logo; dit is auto belettering.

Auto beletteren
Auto laten beletteren
car wrap

Offerte aanvragen

Wil jij je auto laten beletteren bij MICCS of ben je benieuwd wat jouw ontwerp voor autobelettering gaat kosten? Neem dan gerust contact op! Vraag een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier of neem telefonisch contact op via  0184 631 800.

©2023 MICCS  | Alle rechten voorbehouden Leveringsvoorwaarden | CarWrap voorwaarden Privacy verklaring | Sitemap

Delen