0184 631 800

Glasfolies

MICCS heeft vijf tinten grijze glasfolies die veel tot weinig zonlicht doorlaten. Wat past bij jou? MICCS helpt je kiezen. De zonwerende folie houdt bij breuk de glassplinters redelijk bij elkaar, zodat je minder kans hebt op persoonlijk letsel.

Glasfolie voor auto's of raampartijen

De getinte zonwerende folie van MICCS geeft je voertuig een meer­waarde. Het ziet er mooi en stoer uit. Daarnaast geeft het je comfort.  Je hoeft niet meer te knijpen met je ogen en de kans op hoofdpijn door fel licht neemt af. Ook fijn is dat je niet zo in het zicht zit, dat geeft een gevoel van privacy. Het zicht op de weg is beter omdat de folie zorgt voor meer contrast. Door de wering van UV-straling verkleurt het interieur minder en dat is gunstig bij verkoop in de toekomst. De folie houdt de intense warmte buiten, waardoor de airco minder energie hoeft te gebruiken: duurzame keus! Daarnaast is de glasfolie ideaal te combineren met autowrapping of autobelettering.

Voor elk motorvoertuig: rust, comfort en uitstraling

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Daarom kies je voor glasfolie

  • Tot 99% wering van UV-straling
  • Minder warm achter het raam in de zon
  • Minder inkijk van buiten naar binnen
  • Lastiger toegankelijk voor inbrekers
  • Betere bescherming van je interieur tegen verkleuring door de zon
  • Minder rondvliegend glas bij een ongeluk
  • Stoere, unieke en chique uitstraling

Voor elke raampartij: privacy, duurzaam en comfortabel

Getinte zonwerende glasfolie is er ook voor ramen van gebouwen en huizen. Vooral ramen die op het zuiden staan krijgen op zonnige dagen veel straling en warmte. De folie houdt de warmte en het felle licht buiten. De zon kan kleuren verbleken en dat voorkom je zo. Een lichtkoepel voorzien van zonwerende folie is in veel opzichten een grote toegevoegde waarde!

Veiligheidsfolie
Gebroken ruiten veroorzaken gevaarlijke glassplinters. De veiligheidsfolies voorkomen splinters en verminderen het risico van persoonlijk letsel en materiële schade. De folie is speciaal voor de strenge richt­lijnen rond hygiëne. Zo zijn er folies die speciaal ontworpen zijn tegen doorvallen, vandalisme (ook graffiti), inbraak of heftige weersomstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, stijlen en kwaliteiten. Daarnaast beschermt ook deze folie tegen zonlicht, UV-straling en inkijk.

Energiebesparende folie
De innovatieve energiebesparende folies (isolatiefolie) isoleren door een laag die warmte tegenhoudt en de andere laag die zorgt dat kou niet doordringt. Dus verkoeling in de zomer en warmtebehoud in de winter: zo heb je elk seizoen een prettig binnenklimaat. En daarmee bespaar je flink op de energiekosten, zeker bij enkel glas.

Experts
MICCS heeft alle kennis in huis om je optimaal te adviseren voor je woning, kantoor of bedrijfspand, zodat je een goede keus kan maken voor zonwerende, veiligheids of energiebesparende folie.

Offerte aanvragen

Wil jij meer weten over glasfolie voor jouw auto? Of ben je benieuwd wat glasfolie zou kosten? Neem dan gerust contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0184 631 800 en per mail via info@miccs.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier:

©2023 MICCS  | Alle rechten voorbehouden Leveringsvoorwaarden | CarWrap voorwaarden Privacy verklaring | Sitemap

Delen