0184 631 800

Volkswagen Polo wrappen

Laat je Volkswagen Polo wrappen bij MICCS. Wij hebben al jarenlang ervaring met het wrappen van bedrijfswagens zoals de Volkswagen Polo. Bij MICCS kun je de wrap door ons laten ontwerpen, maar je kan er ook voor kiezen om je eigen design op je Volkswagen Polo te laten wrappen. De experts van MICCS denken graag met je mee.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Volkswagen Polo wrappen bij MICCS

We begrijpen goed dat het ingewikkeld kan zijn om een beslissing te maken over de partij waarmee je in zee gaat. Je wil uiteraard je auto alleen maar afstaan aan een betrouwbare partij die ervaring heeft met dit soort klussen. Zo voorkom je mogelijke schade en teleurstellende resultaten. We leggen je daarom precies uit waarom je auto bij ons in goede handen is.

Auto laten bestickeren

Volkswagen Polo

Wrap VW Polo

Bekijken

Volkswagen Polo

VW Polo wrappen

Bekijken

Ervaring met wrappen

MICCS heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het wrappen van auto’s. In die tijd hebben we al veel verschillende klussen opgepakt voor verschillende type bedrijven en particulieren. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier het portfolio.

Open communicatie

Open communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Je krijgt bij MICCS daarom een persoonlijk aanspreekpunt die alles van jouw project weet en altijd meedenkt. Wij proberen actief mee te denken met het concept wat jij wil uitstralen. Gedurende het project zullen we dus regelmatig in contact staan.

Bewezen klanttevredenheid

MICCS scoort gemiddeld een 8,8 in ons klanttevredenheidsonderzoek. Daarnaast ontvangen we regelmatig positieve feedback van onze klanten. Onze klanten schrijven het volgende over ons:

Meer informatie

Geïnteresseerd in het laten wrappen van een Volkswagen Polo? Of heb je nog meer vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Onze experts denken graag met je mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Na het invullen van het offerteformulier nemen we contact met je op over de mogelijkheden rondom jouw aanvraag. 

©2023 MICCS  | Alle rechten voorbehouden Leveringsvoorwaarden | CarWrap voorwaarden Privacy verklaring | Sitemap

Delen