Sign

Duidelijk zichtbaar

Uw reclame prominent of juist subtiel aanwezig, afhankelijk van de situatie en uw wensen. Samen met u komen wij tot een creatief ontwerp en een hoogwaardige uitvoering.

Gevelbelettering

Uw bedrijfspand verdient de uitstraling te krijgen van uw bedrijf. Dit draagt ook bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en pand. Wij maken voor ieder budget een mooi ontwerp en realiseren uw gevelreclame. Borden, folie, freesletters, verlichte of onverlichte doosletters. We komen altijd tot een geschikte uitvoering.

Portfolio

Autobelettering

Beletteringen produceren wij voor u volgens uw reeds bestaande ontwerp, maar desgewenst ook volgens een door ons nieuw te maken ontwerp. Bijna alles is mogelijk. Laat u verrassen en vraag ons een vrijblijvende offerte en/of ontwerp te maken.

Portfolio

Sign producten

Veel reclame producten kunnen wij voor u verzorgen ‘vult u zelf maar in’. Beletteringen zijn bijvoorbeeld zeer breed toepasbaar. 
De mogelijkheden kunnen we altijd samen bespreken, waarna wij tot een gedegen advies kunnen komen.

Portfolio

Interieurdecoratie

MICCS heeft de ervaring en de mogelijkheid om wanden en deuren, maar ook vloeren en plafonds te voorzien wij van een nieuw design, een nieuwe kleur of decoratieve prints. Met zelfklevend vinyl of naadloos behang kunnen wij een wand een nieuwe look geven. 

Portfolio

3M select Partner, 3M Preferred Car Wrapper en Erkend Avery Verwerker

Dagelijks werken wij met allerlei soorten zelfklevend vinyl en folie van gerenommeerde fabrikanten zoals 3M en Avery. Daardoor kennen wij alle toepassingsgebieden en kwaliteiten van het materiaal.

Lidmaatschap
SI'BON

MICCS is aangesloten bij SI'BON, dé overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de erkende signbedrijven op technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen.

© 2020 MICCS... wij maken naam! | Alle rechten voorbehouden | LeveringsvoorwaardenPrivacy verklaring

Delen

Een content titel

Met een ondertitel

Hoofdkantoor Schelluinen

Griendweg 100

4209DB Schelluinen

0184 631 800

info@miccs.nl

Vestiging Papendrecht

Erasmusplein 2H

3351 GG Papendrecht

078 641 06 01

info@miccs.nl

Hoofdkantoor Schelluinen

Griendweg 100

4209 DB Schelluinen

0184 631 800

info@miccs.nl

Vestiging Papendrecht

Erasmusplein 2H

3351 GG Papendrecht

078 641 06 01

info@miccs.nl