0184 631 800

Sign

Duidelijk zichtbaar

Reclame prominent of juist subtiel aanwezig, afhankelijk van de situatie en je wensen. Samen met jou komen wij tot een creatief ontwerp en een hoogwaardige uitvoering.

Gevelbelettering

Het bedrijfspand verdient de uitstraling te krijgen van je bedrijf. Dit draagt ook bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf en pand. Wij maken voor ieder budget een mooi ontwerp en realiseren de gevelreclame. Borden, folie, freesletters, verlichte of onverlichte doosletters. We komen altijd tot een geschikte uitvoering.

Portfolio

Autobelettering

Beletteringen produceren wij volgens reeds bestaande ontwerpen, maar desgewenst ook volgens een door ons nieuw te maken ontwerp. Bijna alles is mogelijk. Laat je verrassen en vraag ons een vrijblijvende offerte en/of ontwerp te maken.

Portfolio

Sign producten

De meeste reclame producten kunnen wij verzorgen ‘vul het zelf maar in’. Beletteringen zijn bijvoorbeeld zeer breed toepasbaar. 
De mogelijkheden kunnen we altijd samen bespreken, waarna wij tot een gedegen advies komen.

Portfolio

Interieurdecoratie

MICCS heeft de ervaring en de mogelijkheid om wanden en deuren, maar ook vloeren, plafonds en meubels te voorzien van een nieuw design, een nieuwe kleur of decoratieve prints. Met zelfklevend vinyl of naadloos behang kunnen wij een wand en interieur een nieuwe uitstraling geven. 

Portfolio

3M select Partner, 3M Preferred Car Wrapper en Erkend Avery Verwerker

Dagelijks werken wij met allerlei soorten zelfklevend vinyl en folie van gerenommeerde fabrikanten zoals 3M en Avery. Daardoor kennen wij alle toepassingsgebieden en kwaliteiten van het materiaal.

Lidmaatschap
SI'BON

MICCS is aangesloten bij SI'BON, dé overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de erkende signbedrijven op technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen.

©2023 MICCS  | Alle rechten voorbehouden Leveringsvoorwaarden | CarWrap voorwaarden Privacy verklaring | Sitemap

Delen