Masters

Waar wilt u naar toe?

Wat wilt u bereiken? Wie wilt u raken? Essentiële vragen die spelen bij het opstellen van een strategisch plan. MICCS helpt u graag bij het maken van de juiste strategische keuzes. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw logo, een nieuwe corporate identity, uw gevel beletteren, of een nieuwe website. Wilt u uw product of dienst in de markt zetten? Wij helpen u graag verder.

Plan van aanpak

We  beginnen met een plan van aanpak. Hiermee geven we richting aan het doel dat u voor ogen heeft. Zo weet u direct wat MICCS voor u kan betekenen. In het plan van aanpak staan alle essentiële onderdelen die nodig zijn om uw doel te bereiken, zoals een omschrijving van de doelgroep, de doelstellingen, het huidige en gewenste imago, het creatief concept en de middel keuze.

Planning

Wanneer is de deadline? Wanneer moeten de bestanden naar de drukker? Wanneer moeten de advertenties aangeleverd worden? Belangrijk is dat alles op tijd klaar is. Daarom adviseert MICCS in dit proces en maakt een realistische planning. Wij stemmen dit ook altijd af met onze partners. Zodat we er 100% zeker van zijn dat we doen wat we beloven.

Middelen

Bij communicatie gaat het om wat je zegt, hoe je het zegt en wanneer je het zegt. Maar ook: waar je het zegt en tegen wie je het zegt. Bij communicatie gaat het nooit alleen om de middelen. Wel om wat je wil bereiken en welke weg je daarvoor kiest. MICCS gaat altijd op zoek naar de meest ideale communicatiemiddelenmix. De perfecte mix versterkt de boodschap. Ze gaan hand in hand. Want uiteindelijk gaat het om het effect. Een krachtige mix van communicatiemiddelen helpt dus!

Media

Wilt u media uitbesteden? Als full-service reclame-, sign communicatiebureau werkt MICCS samen met ervaren mediapartners. Partners die wij zorgvuldig voor u hebben geselecteerd. Waardoor wij u van A tot Z kunnen ondersteunen. Daarnaast kunnen deze partners u ook een groot voordeel opleveren. Zoals een extra mediakorting op al uw campagnes. We werken met diverse partners samen. We werken onder meer samen met uitgevers (kranten, vakbladen, tijdschriften) en online en offline media-exploitanten.

Partners

In alles wat we doen, gaan we voor het beste resultaat. Daarom werken we samen met partners die net als wij ook voor het beste resultaat gaan. Partners die ons in het creatieve proces verlengen. Waardoor we u in de volle breedte kunnen helpen. We werken onder andere samen met:

  • SEO/SEA/conversie-specialisten
  • Webdevelopers
  • PR-specialisten
  • Videoproductiebedrijven
  • Social media-experts
  • Fotografen
  • Drukkers
  • Copywriters

Wie zijn wij

Dit zijn onze vakmensen die met passie doen waar ze goed in zijn:

Rob de Zeeuw

Kwaliteit bij MICCS

Wat is het doel, wat is er mogelijk, denken in oplossingen en een gedegen advies. Ik ga voor kwaliteit met oog op detail.

Wietske Pietersma

Communicatie bij MICCS

Luisteren, uitzoeken, ontdekken en bedenken wat mogelijk is. Ik zoek de vorm voor je doelgroep en vertaal de passie van je bedrijf naar een creatief plan.

Ruud Wolff

Genie bij MICCS

Alles kan, zo niet dan toch. Ik ontwerp, bereken en maak het. Mijn passie is het uitvoeren van communicatie in welke vorm dan ook. Die verbaast en verwondert.

Patrick de Wit

Creatief bij MICCS

Ik vertaal het plan naar een vormgeving en creatieve uiting die past. Ik bedenk het concept wat past bij je doelgroep en wat je snapt en makkelijk doorvertelt.

Jacco Slikkerveer

Regelt bij MICCS

Ik voer het uit, en zorg ervoor dat het ook echt gebeurt. Mijn passie is het resultaat en dat het ook na jaren nog mooi is.

Reinier Crum

Ontwerpt bij MICCS

Ik ontwerp, werk het uit en plan alles zodat het op tijd klaar is. Mijn passie is het resultaat dat zijn doel bereikt. Effectief communiceren zoals het hoort.

Sven van Beusekom

Expert bij MICCS

Alles kan! Welk materiaal is de beste keuze, wat blijft langdurig mooi. Wat geeft de gewenste uitstraling en wat moeten we nog bijstellen. Pas als de passie duidelijk zichtbaar is ben ik tevreden.

Irma de Zeeuw

Doet bij MICCS

Niets is te gek. Met geduld en volhoudendheid  komen we tot het gewenste resultaat. Gewoon doen zonder poespas is mijn passie.

© 2018 MICCS... wij maken naam! | Alle rechten voorbehouden | LeveringsvoorwaardenPrivacy verklaring

Delen