0184 631 800

Masters

Waar wil je naar toe?

Wat wil je bereiken? Wie wil je raken? Essentiële vragen die spelen bij het opstellen van een strategisch plan. MICCS helpt graag bij het maken van de juiste strategische keuzes. Wil je bijvoorbeeld een nieuw logo, een nieuwe corporate identity, de gevel beletteren, of een nieuwe website. Een nieuw product of dienst in de markt zetten? Wij helpen je graag verder.

Plan van aanpak

We  beginnen met een plan van aanpak. Hiermee geven we richting aan het doel dat je voor ogen heeft. Zo weet je direct wat MICCS voor je kan betekenen. In het plan van aanpak staan alle essentiële onderdelen die nodig zijn om je doel te bereiken, zoals een omschrijving van de doelgroep, de doelstellingen, het huidige en gewenste imago, het creatief concept en de middel keuze.

Planning

Wanneer is de deadline? Wanneer moeten de bestanden naar de drukker? Wanneer moeten de advertenties aangeleverd worden? Belangrijk is dat alles op tijd klaar is. Daarom adviseert MICCS in dit proces en maakt een realistische planning. Wij stemmen dit ook altijd af met onze partners. Zodat we er 100% zeker van zijn dat we doen wat we beloven.

Middelen

Bij communicatie gaat het om wat je zegt, hoe je het zegt en wanneer je het zegt. Maar ook: waar je het zegt en tegen wie je het zegt. Bij communicatie gaat het nooit alleen om de middelen. Wel om wat je wil bereiken en welke weg je daarvoor kiest. MICCS gaat altijd op zoek naar de meest ideale communicatiemiddelenmix. De perfecte mix versterkt de boodschap. Ze gaan hand in hand. Want uiteindelijk gaat het om het effect. Een krachtige mix van communicatiemiddelen helpt dus!

Media

Wil je media uitbesteden? Als full-service reclame-, sign communicatiebureau werkt MICCS samen met ervaren mediapartners. Partners die wij zorgvuldig voor je hebben geselecteerd. Waardoor wij je van A tot Z kunnen ondersteunen. Daarnaast kunnen deze partners je ook een groot voordeel opleveren. Zoals een extra mediakorting op alle campagnes. We werken met diverse partners samen. We werken onder meer samen met uitgevers (kranten, vakbladen, tijdschriften) en online en offline media-exploitanten.

Partners

In alles wat we doen, gaan we voor het beste resultaat. Daarom werken we samen met partners die net als wij ook voor het beste resultaat gaan. Partners die ons in het creatieve proces verlengen. Waardoor we je in de volle breedte kunnen helpen. We werken onder andere samen met:

  • SEO/SEA/conversie-specialisten
  • Webdevelopers
  • PR-specialisten
  • Videoproductiebedrijven
  • Social media-experts
  • Fotografen
  • Drukkers
  • Copywriters

Wie zijn wij

Dit zijn onze vakmensen die met passie doen waar ze goed in zijn:

Rob de Zeeuw

Kwaliteit bij MICCS
algemeen directeur

Wat is het doel, wat is er mogelijk, denken in oplossingen en een gedegen advies. Ik ga voor kwaliteit met oog op detail.

Wietske Pietersma

Communicatie bij MICCS
operationeel directeur

Luisteren, uitzoeken, ontdekken en bedenken wat mogelijk is. Ik zoek de vorm voor je doelgroep en vertaal de passie van je bedrijf naar een creatief plan.

Patrick de Wit

Creatief bij MICCS
grafisch vormgever

Ik vertaal het plan naar een vormgeving en creatieve uiting die past. Ik bedenk het concept wat past bij je doelgroep en wat je snapt en makkelijk doorvertelt.

Jacco Slikkerveer

Regelt bij MICCS
meewerkend planner

Ik plan, voer uit en zorg ervoor dat het ook echt gebeurt. Mijn passie is het resultaat en dat het ook na jaren nog mooi is.

Reinier Crum

Ontwerpt bij MICCS
studio / verkoop binnendienst

Ik ontwerp, werk het uit en plan alles zodat het op tijd klaar is. Mijn passie is het resultaat dat zijn doel bereikt. Effectief communiceren zoals het hoort.

Irma de Zeeuw

Doet bij MICCS
productie werkvoorbereiding

Niets is te gek. Met geduld en volhoudendheid  komen we tot het gewenste resultaat. Gewoon doen, zonder poespas is mijn passie.

Natalie Preidel

Doet bij MICCS
productie werkvoorbereiding

Veelzijdig inzetbaar zijn, dat is wat mijn functie zo spannend maakt. Mijn voorbereidend werk draagt bij aan een mooi eindresultaat.

Timo de Zeeuw

Rekent bij MICCS
administratief medewerker

Ik hou van cijfers en ze moeten kloppen. Mijn passie is om ervoor te zorgen dat als alle opdrachten afgerond zijn ook de boekhouder blij met ons is.

Luna de Vos

Is bij MICCS de
social media strateeg

Social media is mijn passie. Ik gebruik alle vakmanschap en zet het om naar digitale media. Ik laat zien wat MICCS kan en help graag onze klanten om wegwijs te worden in de digtale mogelijkheden.

Enola Hanegraaf

Creëert bij MICCS
grafisch vormgever

Ik creëer, ontwerp en werk het uit. Mijn passie is het waarmaken van de wens van de klant en daarbij het mooiste resultaat te creëren van begin tot eind. 

©2023 MICCS  | Alle rechten voorbehouden Leveringsvoorwaarden | CarWrap voorwaarden Privacy verklaring | Sitemap

Delen