0184 631 800

Communicatie

Eerst denken dan doen

MICCS is een eigenzinnig bureau, dat denkt in creatieve oplossingen en passende middelen. Wij zetten mensen aan tot nadenken en brengen ze in beweging: met ideeën en concepten die opvallen. Creatief en slim, op zoek naar meer aandacht voor hetzelfde budget. Prikkelend en onderscheidend door acties, campagnes en evenementen, waaraan mensen zelf graag mee willen doen.

Marketing communicatie

Wilt je meer invloed op uw doelgroep? Of wil je het product of dienst opvallend en onderscheidend in de markt zetten? MICCS heeft ruime ervaring op het gebied van marketingcommunicatie. We denken graag met je mee en helpen graag verder bij het maken van strategische keuzes, zodat je doelgroep overgaat tot actie. Daarbij gaat het vooral om de meest optimale mix van alle communicatiemiddelen.

Corporate communicatie

Een positief imago voor je organisatie is belangrijk. Een goed imago leidt tot een ijzersterke reputatie bij je doelgroepen en stakeholders. En dat maakt corporate communicatie zo belangrijk. MICCS helpt je vooruit en geeft het imago van je organisatie een boost. Wij adviseren en helpen verder bij het ontwikkelen van een sterk en krachtig imago.

Online marketing

Onze online specialisten zijn de experts op gebied van webdesign, online marketing, content management en mobile oplossingen. Zij zien mogelijkheden en kansen die je verwachtingen overtreffen.

©2023 MICCS  | Alle rechten voorbehouden Leveringsvoorwaarden | CarWrap voorwaarden Privacy verklaring | Sitemap

Delen