Communicatie

Eerst denken dan doen

MICCS is een eigenzinnig bureau, dat denkt in creatieve oplossingen en passende middelen. Wij zetten mensen aan tot nadenken en brengen ze in beweging: met ideeën en concepten die opvallen. Creatief en slim, op zoek naar meer aandacht voor hetzelfde budget. Prikkelend en onderscheidend door acties, campagnes en evenementen, waaraan mensen zelf graag mee willen doen.

Marketing communicatie

Wilt u meer invloed op uw doelgroep? Of wilt u uw product of dienst opvallend en onderscheidend in de markt zetten? MICCS heeft ruime ervaring op het gebied van marketingcommunicatie. We denken graag met u mee en helpen graag verder bij het maken van strategische keuzes, zodat uw doelgroep overgaat tot actie. Daarbij gaat het vooral om de meest optimale mix van communicatiemiddelen en -kanalen.

Corporate communicatie

Een positief imago voor uw organisatie is belangrijk. Een goed imago leidt tot een ijzersterke reputatie bij uw doelgroepen en stakeholders. En dat maakt corporate communicatie zo belangrijk. MICCS helpt uw organisatie vooruit en geeft het imago van uw organisatie een boost. Wij adviseren u graag en helpen u graag verder bij het ontwikkelen van een sterk en krachtig imago.

Online marketing

Onze online specialisten zijn de experts op gebied van webdesign, online marketing, content management en mobile oplossingen. Zij zien mogelijkheden en kansen die uw verwachtingen overtreffen.

© 2020 MICCS... wij maken naam! | Alle rechten voorbehouden | LeveringsvoorwaardenPrivacy verklaring

Delen

Hoofdkantoor Schelluinen

Griendweg 100

4209 DB Schelluinen

0184 631 800

info@miccs.nl

Vestiging Papendrecht

Erasmusplein 2H

3351 GG Papendrecht

078 641 06 01

info@miccs.nl