0184 631 800

Auto wrappen Dordrecht

Op zoek naar een betrouwbare partij om je auto te laten wrappen in omgeving Dordrecht? Dan ben je bij MICCS aan het juiste adres. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen(s).

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Auto wrappen in omgeving Dordrecht

Bij MICCS hebben we jarenlange ervaring met het wrappen van auto’s voor bedrijven en particulieren in omgeving Dordrecht. Wil jij je bedrijfswagens voorzien van een professionele uitstraling, dan zit je bij MICCS zit je goed. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij sterke expertise ontwikkeld in het wrappen van bedrijfsauto’s, maar ook in het meedenken in een pakkend ontwerp. Wij bedienen een klantvraag van A tot Z. We zorgen voor een auto wrap die op al je bedrijfsauto’s exact hetzelfde is, duidelijk leesbaar en conform huisstijl.

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Je eigen car wrap ontwerpen

Heb je al een idee over hoe jouw car wrap eruit moet komen te zien? Bij MICCS bieden we je de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken met de car signer tool. Deze tool geeft snel weer wat je zelf al hebt bedacht en helpt MICCS om jou nog sneller te helpen. Het ontwerp liever aan onze specialisten over laten? Ook dat is mogelijk! Wij hebben een team vol getalenteerde designers die graag een ontwerp voor jou opstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Waarom je auto laten wrappen door MICCS?

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om je auto toe te vertrouwen aan een andere partij. Uiteraard wil je dat een betrouwbare partij jouw auto wrapt. MICCS heeft al jarenlang ervaring met het wrappen van verschillende soorten auto’s. Daarnaast vinden wij open communicatie erg belangrijk. Je krijgt bij ons een persoonlijk aanspreekpunt die alles van jouw project weet en altijd met je meedenkt. Gedurende het traject word je continue op de hoogte gehouden en staan we klaar voor vragen, adviezen en antwoorden. Tot slot hebben wij een bewezen klanttevredenheid. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,8/10.

Lees wat onze klanten over MICCS schrijven. 

Auto laten wrappen in omgeving Dordrecht

Geïnteresseerd in het laten wrappen van je bedrijfsauto in de omgeving van Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts denken graag mee over de mogelijkheden. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0184631800 en per mail via info@miccs.nl en ontvang binnen ene dag een reactie en advies!

©2023 MICCS  | Alle rechten voorbehouden Leveringsvoorwaarden | CarWrap voorwaarden Privacy verklaring | Sitemap

Delen