0184 631 800

auto laten beletteren
Auto beletteren

Opvallen met jouw bedrijfsauto? Laat je auto bestickeren door MICCS. Bij ons ben je verzekerd van een deskundige en opvallende bestickering. Daarmee valt jouw bedrijf gegarandeerd op!

autobelettering

Auto laten bestickeren bij MICCS

Als het om een auto beletteren gaat, dan ben je bij MICCS aan het juiste adres. Wij bestickeren auto’s niet alleen volgens bestaande ontwerpen. Wij maken ook nieuwe ontwerpen compleet naar jouw wens. Laat het ontwerpen aan ons over of ontwerp zelf je eigen design!

auto bestickeren

Waarom je auto laten bestickeren bij MICCS?

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring
  • Wij begeleiden én ontzorgen je het hele traject
  • Je krijgt een eigen aanspreekpunt. We hechten waarde aan open communicatie.
  • We hebben een klanttevredenheid van 8,8

Bij MICCS is alles mogelijk. Zo beletteren we ook voertuigen zoals trucks en trailers en verzorgen we complete carwraps. Neem vrijblijvend  contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

CAR-SIGNER

Wij bieden de mogelijkheid om je eigen auto bestickering te ontwerpen. Wil je een eigen tekst, logo of full color op je auto of je auto laten wrappen? Met de CAR-SIGNER tool is alles mogelijk! Registreer, login en volg de 4 stappen. Zo bespaar je kosten en wij zorgen ervoor dat jouw visie tot leven komt. Laat je het ontwerp liever aan een expert over? Wij helpen je graag!

CAR-SIGNER

Auto laten bestickeren

Waarom je auto bestickeren?

Als jij je auto laat bestickeren met je bedrijfslogo en/of slogan, wordt je auto een rijdend reclamebord. Het voordeel hiervan is dat de merkbekendheid van je bedrijf wordt vergroot elke keer als er in de auto gereden wordt. Hiermee vergroot je ook gelijk het vertrouwen in jouw merk en dus bedrijf. Je bedrijfsauto laten bestickeren is dus zeker heel waardevol.

Auto laten bestickeren

Contact

Heb jij vragen over auto beletteren of auto bestickeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0184 631 800 en per mail via info@miccs.nl.

© 2022 MICCS  | Alle rechten voorbehouden LeveringsvoorwaardenPrivacy verklaring

Delen